Beleef Eindhoven - sinds 2011

Waar fietst de Mol?

Tandemtocht + Wie is de Mol = Supergaaf!

Samenvatting:

Een fietstocht in en rondom Eindhoven, heerlijk. Wie is de Mol spelen, altijd spannend. Voor de leukste beleving ontwikkelden wij ‘Waar fietst de Mol?’, de gezelligste combinatie tussen spanning en ontspanning! De tocht duurt ongeveer 4,5 uur inclusief ontvangst, tussenstops en prijsuitreiking. Voer creatieve opdrachten uit en scoor punten! Maar pas op… De Mol (die door ons per e-mail wordt geïnformeerd) fietst ook mee!

of...

Onze prijzen:
Bij 16 - 20 deelnemers
31exclusief btw, per deelnemer
(€ 37,51 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
29,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 35,70 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
28exclusief btw, per deelnemer
(€ 33,88 inclusief btw)
Vanaf de 61e deelnemer
18voor elke extra deelnemer
(€ 21,78 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

Waar fietst de Mol?! Dit kun je verwachten!

De tandemtocht is zo’n 20 kilometer. Inclusief tussenstops zijn jullie ongeveer 3,5 uur onderweg. Tijdens de tocht voer je een aantal leuke opdrachten uit om zoveel mogelijk virtueel geld in de pot te krijgen. Jullie worden opgesplitst in groepen en per team krijg je één Mol aangewezen.  Je mag als één grote groep samen fietsen (de opdrachten doe je natuurlijk wel apart per team), of jullie mogen je eigen tempo per team bepalen. De Mol moet jouw team saboteren, dus blijf alert! Let op: Alle deelnemers worden door jou als organisatie gevraagd of zij Mol willen worden, alvorens wij een selectie maken en de Mollen per e-mail op de hoogte brengen van hun rol.

Is jouw team het beste van allemaal?

Aan het einde van de fietstocht wordt door middel van een stemmingsronde de Mol van ieder team ontmaskerd. Dit uitje is inclusief het gebruik van tandems en de benodigdheden om het spel te kunnen spelen. Aan het eind van de activiteit vindt er een heuse prijsuitreiking plaats, waarbij naast de beste Mol, ook de winnaar bekend wordt gemaakt!

Het Brabants schoon met aansluitend buffet

Vergeet naast de leuke rivaliteit niet te genieten van het prachtige Brabantse landschap; je hebt tijd genoeg om daar aan toe te komen! Daarnaast is het mogelijk om aansluitend te kunnen genieten van een heerlijk buffet op onze eigen locatie, of bij één van onze partners als ons café reeds bezet is.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Vraagje? Klik op de knop of scan de QR!
Scan de code