Skip to content

Beleef Wie is de Mol

Het leukste 'Wie is De Mol' teamuitje in Eindhoven

Samenvatting:

Beleef de Mol speel je in teams van 6 personen. Één mol per team saboteert twee uur lang opdrachten. Geen gekke opdrachten, maar opdrachten vol creativiteit en uitdaging, en gegarandeerd fanatisme. Inclusief speluitleg en prijsuitreiking duurt de activiteit drie uur. Tijdens het spel sta je continu in contact met de spelleider.

of...

Onze prijzen:
Bij 12 - 20 deelnemers
26exclusief btw, per deelnemer
(€ 31,46 inclusief btw)
Bij 21 - 40 deelnemers
24,50exclusief btw, per deelnemer
(€ 29,65 inclusief btw)
Bij 41 - 60 deelnemers
23exclusief btw, per deelnemer
(€ 27,83 inclusief btw)
Bij 61 of meer deelnemers
21exclusief btw, per deelnemer
(€ 25,41 inclusief btw)

Betaling per factuur. Contante betaling of per pin (+2,75% toeslag) ook mogelijk; gelieve van tevoren aan te geven.

Overige info:

De leukste 'De Mol' activiteit vind je bij Beleef Eindhoven!

Beleef De Mol is afgeleid van het bekende televisieprogramma, waarbij één persoon ongemerkt alle opdrachten moet saboteren. Beleef Eindhoven beschikt over een aantal unieke opdrachten, waarmee de Mol en de teams ontzettend veel plezier beleven. Speel het spel in hartje centrum, en scoor zo veel mogelijk virtueel geld met de opdrachten. Maar pas op… De Mol zit niet stil!

Raadselachtig goed

Wie Is De Mol komt bij Beleef Eindhoven echt tot leven. De opdrachten zijn speels, creatief en puzzelachtig van aard. Op die manier verken je het centrum, en voer je acht verschillende opdrachten uit. Het doel is om als team zoveel mogelijk virtueel geld binnen te halen voor de pot, want het team met de grootste pot, is uiteindelijk de grote winnaar!

wie is de mol eindhoven

Saboteren of op jacht naar de winst?

Het doel van de Mol is om de teams onopvallend maar efficiënt te saboteren, omdat er dan lekker weinig geld in de pot komt! Doe dit dus zo subtiel als mogelijk, zodat je je betrouwbaarheid niet verliest. Geen zorgen, want het team hoeft geen ‘gekke’ opdrachten te doen en contact met voorbijgangers is niet nodig (maar soms wel slim). Elk team staat daarnaast constant met ons in contact, om het spel zo goed mogelijk te laten verlopen.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Chat openen